Doe een gift

Wat betekent dit?

IMPACT: dankzij je gift kunnen we concrete acties organiseren die gericht zijn op iedereen in de openbare ruimte: van kinderen tot volwassenen, van politieagenten tot winkeliers, van beleidsmakers tot de daders.

PRAKTISCH: elke maand gaat er automatisch een bedrag van je rekening. Je hoeft je gegevens maar één keer in te vullen en daarna gaat het vanzelf.

Voor BVML betekent een maandelijkse gift…

GROEI: door jouw maandelijkse steun kunnen we meer mensen opleiden en informeren.

ZEKERHEID: doordat de middelen gespreid worden over het jaar, kunnen we onze projecten beter inplannen en onze onafhankelijkheid behouden. Giften aan BVML worden erkend

Doe een gift

Waarom BVML
steunen?

“Omdat wetten alleen niet volstaan. We moeten mensen van jongs af aan voorlichten, tieners bewustmaken, volwassenen opleiden en zorgen voor preventie. Dat is wat BVML doet.”

Victoria Debuck, coördinatrice van de vzw

Doe mee

Opleiding tegen intimidatie

Stand Up is een internationaal opleidingsprogramma op initiatief van L’Oréal Paris, de ngo Hollaback! en de vzw Blijf van mijn Lijf. Doel is om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren en op te leiden om op een veilige manier in te grijpen wanneer ze slachtoffer of getuige zijn van seksuele intimidatie op openbare plaatsen. BVML zet zich samen met de netwerken van deskundigenverenigingen van de Conseil des Femmes Francophones de Belgique en de Vrouwenraad in om het programma Stand Up in heel België uit te rollen.


Professionals geven je een onlineopleiding van een uur. Het programma gaat van start in september 2021. Meer info in de trein- en metrostations.

98% VAN DE VROUWEN IN BELGIË IS OOIT HET SLACHTOFFER GEWEEST VAN SEKSUELE INTIMIDATIE OP OPENBARE PLAATSEN.*

Doe en gift

Doe mee

Draag een T-shirt van BVML: een leuke manier om ons te steunen! 

top