STAND UP: Binnenkort worden 22.000 Belgen opgeleid in de preventie van straatintimidatie!

Tips geven over hoe je jezelf kan beschermen en hoe je kan ingrijpen als getuige van intimidatie: dat is het doel van de campagne Stand Up, een samenwerking tussen BVML en L’Oréal. 

Ben je ooit op straat nagefloten of door iemand gevolgd? Wist je dat dit intimidatie is? Wist je niet hoe je moest reageren? Vanaf het najaar kunnen 22.000 Belgen gratis een eenvoudige opleiding volgen over hoe we dit fenomeen kunnen bestrijden. Je kan de opleiding van thuis uit volgen door je in te schrijven voor de webinars van een uur die door BVML worden georganiseerd of je kan rechtstreeks naar de site standup.be surfen, waar je in 15 minuten alle informatie kan doornemen.

 

Inschrijven?

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

top